gezondheidscentrum
onder de linden
login

Huidzorg, Huid- en Oedeemtherapie

Huidtherapie

-

Oedeemtherapie

Huidzorg, Huid- en Oedeemtherapie

Bij HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor behandeling van o.a. oedeem, acne, littekens, couperose en overbeharing. 

Elke patiënt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt;"Topzorg op maat, zonder wachtlijsten en meestal maximaal vergoed via uw zorgverzekering".

U vindt ons in (para-)medische centra in: Arnhem (Jachthoornlaan)Arnhem (Onder de Linden)AngerenBemmelBoxmeerCuijkDidamDrutenGennepHuissenNijmegen 

en Zevenaar.

Onze aanpak is zorgvuldig. Dat geldt niet alleen voor de medische kant, maar ook voor het voortraject. We nemen graag de tijd om uw vraag te bespreken en u van een passend advies te voorzien. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis!!. Tevens hebben we het hele jaar door extra kortingen op IPL en Laser behandelingen!!!

Informeert U gerust naar de voorwaarden.

HuidZorg is direct toegankelijk. Dit houdt in dat er voor veel behandelingen geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. 

Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars en aangesloten bij de NVH, Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. 
Tevens staan al onze huidtherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en uiteraard in het BIG-register.

Telefoonnummer: 088 - 00 28 111 
E-mail: info@huidzorg.com, of gebruik het contactformulier
Correspondentieadres: Vossenhol 45, 6681 DK Bemmel

Contact


088-0028111
info@huidzorg.com
Website