gezondheidscentrum
onder de linden
login

Huisartsenpraktijk Aquamarijn - antroposofische huisartsenprakijk

Huisarts

Binnen Therapeuticum Aquamarijn zijn de antroposofisch huisartsen gevestigd. Daarbij staat de gehele en unieke mens centraal. Een ziekte of een gezondheidsklacht is niet zozeer een eindpunt maar ook een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling, lichamelijk, psychisch en geestelijk.

 

Samen met de patiënt kijken antroposofische artsen en therapeuten naar waar en waarom het lichaam uit balans is. Er wordt gelet op de processen die juist in déze mens gaande zijn: hoe is de fysieke gesteldheid? Met welke instelling staat hij of zij in het leven? Wat is het levensverhaal tot nu toe? Hoe toont zich de ziekte? Op welke wijze is het dynamische evenwicht dat gezondheid heet, verstoord geraakt?

 

Therapeuticum Aquamarijn biedt warme professionele gezondheidszorg met een spirituele en eigentijdse benadering van ziekte en genezing. Artsen en therapeuten werken samen, in dienst van de patiënt. Ondersteuning en versterking van het zelfgenezend vermogen staat in Therapeuticum Aquamarijn voorop in de behandeling. Therapeuticum Aquamarijn biedt huisartsenzorg, een consultatiebureau, fysiotherapie, uitwendige therapie, euritmietherapie, kunstzinnige therapie, badtherapie, een voedingskundige, kinderspreekuur en biografisch werk.

 

 

www.therapeuticumaquamarijn.nl

Of meldt u aan voor de nieuwsbrief