gezondheidscentrum
onder de linden
login

 

 

Gezondheidscafe

Het Gezondheidscentrum Onder de Linden organiseert elke maand een open inloopavond: Het Gezondheidscafé . Het gezondheidscafé   is voor geinteresseerde wijkgenoten, patienten, collega’s en andere belangstellenden. Er wordt informatie gegeven doof medewerkers van het Gezondheidscentrum over actuele thema’s en de bedoeling is om naar aanleiding hiervan met elkaar in gesprek te komen.

De avonden worden gehouden beneden in de grote wachtkamer naast de centrale hal Van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. De entree is gratis. Voor thee wordt gezorgd. Kom op tijd, het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

Dinsdag 28 November is al weer de laatste editie van ons gezondheidscafé dit jaar. En wel een speciale editie. Deze avond wordt de film In Utero gedraaid. Met na afloop een gezamenlijk nagesprek voor degene die dat willen.
Entree is €5,-. Toegang alleen na reservering via de mail gezondheidscafe@gmail.com.
Wees snel er zijn nog maar een paar plaatsen over.

In Utero.
In Utero is een filmische bespiegeling over dat wat mogelijk het meest miskende onderwerp van de 21e eeuw is: de blijvende impact die het leven in de baarmoeder heeft op de ontwikkeling van een mens, zijn gedrag en het gevolg daarvan voor de situatie in de wereld. In Utero combineert voor de eerste keer overtuigende feiten met culturele mythes, populaire films en medisch-technologische trends, die verklaren waarom sommige mensen vanaf het prille begin worstelen met het leven terwijl anderen ogenschijnlijk floreren. Deskundigen op het gebied van de pré-, peri- en postnatale ontwikkeling van een kind, onderzoekswetenschappers in de epigenitica en biochemie, psychologen, artsen en vroedvrouwen tonen aan de hand van voorbeelden uit onze huidige cultuur en sociaal- maatschappelijke paradigma's aan hoe ervaringen in de baarmoeder onze toekomst beïnvloeden. De film heeft de potentie om je kijk op de wereld voorgoed te veranderen.